Tävling

INSTAGRAMTÄVLING –

NATURENS SPRÅK

Naturen är en riktig pratkvarn. Fåglar, träd, svampar och mossor kommunicerar hela tiden med sin omgivning. Men vad säger den till oss? Delta i fototävlingen på instagram och vinn en övernattning med frukost för två på Vårdnäs stiftsgård.

TÄVLINGSRELGLER

 

1. Fota naturen längs Rängen-runt-leden

Välj ett motiv i naturen som talar till dig.

 

2. Gör ett inlägg på insta och skriv vad naturen säger

Skriv i bildtexten vad naturen säger.

 

3. Hashtagga inlägget med #Rängenrunt

Avsluta bildtexten med "#rängenrunt". Detta är viktigt då Juryn kommer att utse vinnaren bland de bilder som taggats med #rängenrunt.

 

4. Dela inlägget på instagram!

Nu är du med i tävlingen och har chans att vinna en övernattning med frukostbuffé för två på Vårdnäs stiftsgård i sommar.

 

Vinnaren utses 31 maj

Vinnaren utses av en jury som består av Rängen Runts styrelse. Vinnaren kontaktas via kommentarsfältet på vinnande bidrags inlägg. Tävlingsbidragen kommer även publiceras i nästa års nummer av Rängen Runt Sommarkarta.

 

Lycka till!

Rängen Runt är en idéell förening med syfte att nätverka, stödja och inspirera alla som vill verka för hållbar utveckling och företagande runt sjön Rängen. Vi vill vårda och levandegöra landsbygden, stärka samhörig­heten och synliggöra verksamheterna i vår närhet. Vi är alla själva boende eller har vår arbetsplats runt Rängen.